Fam Andersson

Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Carina - 22 februari 2010 19:30

Hej igen!

Ja, jag lovade att jag skulle uppdatera mig vad som hänt i Anderssons familj!


V 4 var vi hela familjen i sälen, Lindvallen o åkte skidor. såå himla kul o mysigt hade vi det hela veckan.

Vi körde på lördagen upp till Karlstad sen sov vi där o begav oss vidare på söndag morgon efter en ljuvlig hotelfrukost .


Vi stannde 2 mil innan Sälen o hyrde skidor till oss alla. Det var perfekt o mindre än halva priset om vi skulle hyrt uppe i Lindvallen!! (www.skidhuset.se) Kan verkligen rekommenderas! Inga köer, bra service! Vi stannade o åt lunch nere i Sälen by innan vi begav oss uppför berget o Lindvallen.


Vi hade en lägenhet precis ovanför skiduthyrningen på snötorget. Perfekt läge:) Bredvis oss bodde Sara, Niklas, Klara O Tuva. Inchekning var kl 15,00 PRICK!!! så vi tog oss lite dricka i baren nu när vi äntligen var framme... Barnen stod i receptionen o försökte få våra nycklar, men NIX! Så kl 15,00 var det av med allt i bilen o in i lägenheten. På med skidkläder o ut i baken:.. YES!!!       


Det gällde att åka några timmar innan de stängde, det var kvällsåkning så vi han med några åk. Det känndes bra, med tanke på att på Måndagen var det dax för barnen att vara på Skidskola.

Skidskolan var varje dag mellan 10,30-12,00. Efter det gick vi hem o käkade lunch tillsammans, vi turades om att vara hos oss o fam Lövgren/Axelsson. Likaså på kvällarna. Efter skiddagens slut när liftarna stängde blev det ofta lite afterski. Mysigt! På måndagkvällen var det Showstar på SkiLogde. Där passade våra barn på att uppträdda! Först fick de bestämma en låt, sen var det repetion, därefter gick vi hem o åt midag o duschade sen var det uppträdde kl 19,30! Anton o Ludvig var Heat o sjöng 1000 miles!!! Superduktiga!!

    

Ja, så fina blev de!  Stolta var vi alla att de gjorde det...


Mycket skidor var det varje dag. Kallt var det också typ mellan -10-20. Lördagen var det som kallast så då passade jag, Sara o barnen på att gå in på Experium o bada o mysa! Det var riktigt skönt. Barnen gillade det också!


Veckan gick i rasande tempo, från morgon o till kväll. Men det var en superbra vecka o allt fungerade jättebra. Vi har redan bokat v 4 2011, då ska vi bo i SkiLodge Village!!

               Ser vi framemot  


Säger bra Minttu+Chokladmjölk= I LOVE!!!! Prova gärna!

Ovido - Quiz & Flashcards