Fam Andersson

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Carina - 13 september 2010 21:45

Matchreferat
 

 Datum: 2010-09-12
 
 Rubrik: Träningsmatch mot Trelleborg

 
 

Resultat 9 - 7


Lejonet U9 spelade säsongens första träningsmatch hemma mot Trelleborg Vikings.


Matchen spelades 2 x 20 minuter + 1 extra period på 10 min eller om vi skall kalla det \"sudden\" för ställningen efter fulltid var 6 - 6!


Lejonet och Trelleborg bjöd verkligen upp till en väldigt bra U9 match, det var högt tempo och böljande spel hela matchen.


Lejonet började matchen bäst och hade det mesta av spelet under första 20 min av matchen, men Trelleborg kom tillbaka under de sista 20 min och tog tag i tacktpinnen, lite märkligt med tanke på att Lejonet ställde upp med 15 spelare och Trelleborg 10. Så nu blir det fys träning killar och tjejer :-)


Alltid kul att möta Trelleborg då det är jämna matcher där tillfälligheter blir väldigt viktiga, idag tyckte vi att Lejonet var väldigt duktiga framför Trelleborgs målvakt och där kunde ta några viktiga returer som vi kunde göra mål på. I ishockey är det lika viktigt att hjälpa till hem som att vara där framme när det hettar till, ibland känndes det som att vi hade lite uppförsbacke när vi skulle hjälpa vår duktiga målvakt eller kanske slipade Ola & Peter skridskona så det bara gick att åka fort mot Trelleborgs målvakt ;-) Det skall vi kolla...


Väldigt kul att se att ni kommer tillbaka när vi kör vår sista 10 minuter period och verkligen ger allt det sista ni har!


Tack för en kul söndag i ishallen, ni har alla verkligen blivit duktiga och kämpar för varandra hela tiden och det är jättebra och det gör att denna vinter kommer att bli väldigt rolig!


Sedan ställer jag samma fråga som barnen gjorde, VART FANNS KLACKEN??? :-)

Ovido - Quiz & Flashcards