Fam Andersson

Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Carina - 22 februari 2011 16:19

                                                

Av Carina - 22 februari 2011 15:45

Vilken dag vi hade i lördags, det var läänge sedan det var så spännande, nerverna var på helspänn hela dagen. Många hade behövt något lugnande...Varför utsätta sig för sådan spänning o hur ska det bli med åren...våra lejonungar är bara 8-9 år NU!!! Men de fixade hem den stora pokalen för andra gången som U9 lag.

Detta efter dagens program:

Hvidovre-Lejonet 3-3
Lejonet-Karlskrona 3-2
Kristianstad-Lejonet 3-3
Helsingborg-Lejonet 0-5
Lejonet-Åstorp 4-1

 

Hejarklacken var verkligen på G denna dag, ingen var tyst o hade man inte hosta o ont i halsen innan vi åkte så hade man det säkert på hemvägen.

 

Killarna o Sara var verkligen superduktiga denna dag.

 

Vi föräldrar fick en mycket god lunch bestånde av Thaimat. Tack Anna & Pierre för ni hämtade mat till 16 pers!!! Den var välbehövlig för resten av dagen.

 

Dagen var inte slut efter hockeyn, vi fortsatte hem till Sara & Niklas för lite mat o Semla. Barnen följde med farmor o farfar hem för de var på Disney on Ice sen på söndagen. Mannen o jag fick mycket gjort denna ensamma söndag utan några barn. De kom hem en liten runda på em o hämtade lite nya kläder. Det är sportlov denna veckan, så de kan behöva lite sovmorgon o ledigt.

Fast Anton hämtade jag hem i går kväll igen för idag var det lovhockey o bad med hockeykompisarna. Skjutsade honom til ishallen imorse innan jag körde till jobbet. Ikväll är det ishallen igen o ännu en spännade match för A-laget mot Glimma. Måste dit o hjälpa till i klacken, hi,hi:)

 

Lite bilder från i lördags:


Ovido - Quiz & Flashcards