Fam Andersson

Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Carina - 28 mars 2011 20:45

Ny vecka har börjat!


Tänk att hela helgen som gick hade vi inte ett enda dug planerat, så skönt det var. Det var nog några månader sedan sist.

I lördags skjutsade jag iväg barnen för att leka när jag ändå var ute o körde så passade jag på att svänga inom Lisbeths väv o blomstuga för att fixa till en ny vårkrans att ha på dörren. Blev superfin. Ola har varit ute i trädgården hela helgen, tagit bort julgranar, krattat gräsmattan o planterat penseer så fint o vårigt det blir på en gång. När jag kom hem efter min lilla tur så satte jag på kaffe o fixade lite mackor till oss som vi satt på framsida o åt i solen. Riktig vårkänsla var detta. Hämtade hem barnen igen o vi tog ut resten av trädgårdsmöblerna tillsammans. Tog en liten em fika på trädäcket o njöt i solen. Sedan har jag mest varit inne o fejjat (alltså städat, inte F.B) det behövdes verkligen. Vi fixade o trixade till sent på lördagen så det fick bli pizza/kebabtallrik till middag efter alla duschat.


Söndagen kom farmor o farfar till oss. Farfar hjälpte Ola i trädgården o farmor tog tag i högen med stryktvätt, efter att hon o Ludvig varit på besök i leksaksaffären ! Det blev faktiskt ingen ny traktor...det blev ett redskap istället!!! Tror egentligen inte han behövde det heller, men:) 

Jag fortsatte med mitt fejjande !!

Fixade våfflor till lunch, hade även några extra barn som älskade våfflor på besök:)

Barnen lekte o var ute hela dagen.

Barnen åkte i sängen o så var det så dax för sista delen av triologin. Man sitter på helspänn hela tiden. Riktigt bra o jag som har en viss tendens att ALLTID somna vid tv-n har nu hållt mig vaken 3 söndagar i rad.  

Nu måste jag sova o ta igen några timmars sömn, för jag har varit jättetrött hela dagen idag. gonatt

Ovido - Quiz & Flashcards