Fam Andersson

Alla inlägg under mars 2011

Av Carina - 4 mars 2011 14:34

Hej svej

Nu är det fredag när jag äntligen får tid att skriva några rader.

Förra fredag hade vi fam Olsson hos oss, vi beställde Basilika mat, satt o snackade medans barnen lekte. En perfekt avrundning på veckan o bra start på en lååång helg!

Lördagen började jag med att stå i kiosken i ishallen mellan 8-11. Sedan började förberedelserna för FEST!

Min käre pappa fyllde 60 år i måndags 28/2. Han hade dock stor 60 års fest med 100 gäster i lördags 26/2. Mycket trevlig fest blev det verkligen. Kul att se många av mamma o pappas vänner som jag inte sett på flera år...Tänk vad tiden går!

God mat , dricka o många trevliga gäster då kan det inte bli mer än LYCKAT  Tack alla som var med o firade med oss!

Lite bilder från kvällen:

                                    


Vi sov över hos mamma o pappa. Trötta var vi alla när vi gick upp kl 9. Åt lite frukost innan vi körde till byggdegården o röjde det sista. Vi kunde dock inte hjälpa till så mycket eftersom Anton hade samling i Trelleborg kl 13,40. så det var till att hem o byta om o packa hockey saker o nedåt till Trelle.


Tyvärr blev det förlust där nere men ändå starkt jobbat av våra LEJON. DE låg under med 0-4 reducerade till 4-4 o i sista sekunden gör Trelle 5-4 o vinner, skit osså!

Ja, ja, dock en mycket trevlig o händelserik helg var det.

Alla var helt slut när kl var åtta på söndagskvällen, Ludvig hade redan kruppit in till Ola o sov gott i soffan.


Denna veckan har nu passerat i rasande tempo som vanligt. Tänkte skriva om det i ett annat inlägg! Får se när det blir...

Ovido - Quiz & Flashcards