Fam Andersson

Alla inlägg den 18 september 2009

Av Carina - 18 september 2009 22:00

Tjabba! Fredag kväll o jobbeveckan e över(pust)

Precis hemkommen från min Mormor som fyllder år idag. Vi var bjudna på kaffekalas, massa kakor o tårta... Man kan ju inte dirket säga nej till detta när det är det ända som bjudsSkäms. Barnen åt i massor ocksåTungan ute.

Vi åt middag innan vi körde till Ljungbyhed på kalas, så, så hungrig var man ju inte. Det var mysigt o lagom länge så här en fredag kväll. Barnen följde med Mormor (morfar var inte med för han vara hemma o harva) hem för vi ska på fest imorgonKyss.


Veckan har som vanligt gott i 190, med hockeyträning för barnen. Jag började på Nautiuls i tisdags med spinning 1 timme, värsta passet började jag med o det kändes. Men det är kul  o skönt. Igår kväll var jag på Pilates, ser väldigt rogivande ut, men det var det INTE alls, det känns i hela kroppen idag. Det var ett JÄTTEBRA pass för hela kroppen o hållningen. Det ska jag fortsätta med. Så det blir Pilates på tisdagar o Spinning på torsdagar.


I sommras(låter länge sedan, e sommare över nu!!!) flytande våra kompisar Jonas, Sylvia, Oliver o Melvin till  Rydebäck. Vi var o hälsade på när de väl kommit i ordning. Ett jättefint hus har de fått, nära havet, tog bara 7 minuter att gå dit:) Vi var nere vi stranden o fiskade krabbor o barnen badade.Krabbfiske i Rydebäck 090806   

Det var en jättefin kväll med en helt underbar solnedgång. Solnedgång i Rydebäck 090806       

Efter några veckor, en morgon, solen gick upp över Asmundtorp, då när vi skulle köra till dagis o skola säger Ludvig

" Mor, solen går upp här hos oss i Asmundtorp o ner hemma hos Oliver o Melvin"

Ja, så kan man faktiskt uttrycka detFlört Han är lite finurlig den lille Ludvigen...

Ibland undrar man vad barnen tänker, när de säger så finurliga saker...


Nä, nu e det bäst att inta sängen så man är pigg till festen imorgon.



Ovido - Quiz & Flashcards